2108252210 Ιωάννου Σούτσου 11-13, Γκύζη chripap2@otenet.gr
hero image

 

Δικηγορικό Γραφείο 
«Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος»

Παρέχουμε στους εντολείς μας τις νομικές μας υπηρεσίες με υπευθυνότητα, συνέπεια και ευσυνειδησία, προετοιμάζοντας με σχολαστικότητα και έμφαση στην λεπτομέρεια κάθε εξωδικαστική ή δικαστική υπόθεση, ώστε να αισθάνονται ασφάλεια και στήριξη. Επίσης μεριμνούμε ώστε η ενημέρωση των εντολέων μας να γίνεται με τρόπο κατανοητό και άμεσο αναφορικά με τις νομικές τους επιλογές και την πορεία της κάθε υπόθεσης και, σε συνεργασία μαζί τους, χαράσσουμε την στρατηγική εκάστοτε υπόθεσής, με τρόπο που να ταιριάζει και να ανταποκρίνεται στα συμφέροντα, τις προτεραιότητες, τον χαρακτήρα και τις επιθυμίες του κάθε εντολέα μας.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσα από την άμεση και προσωπική επικοινωνία του εντολέα με τον δικηγόρο του και την ομαδική μας εργασία. Έτσι έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους εντολείς μας και τις οικογένειές τους, οι οποίοι μας εμπιστεύονται επανειλημμένα για τις υποθέσεις τους.

 

 

 

Χρίστος Γ. Παπαδόπουλος
Ιδρυτής του γραφείου, συνταξιούχος δικηγόρος.

Γεννήθηκε στη Δάφνη Αρκαδίας το 1957. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διορίστηκε Δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 1982. 

 

 

     
     
 

Ελένη Δ. Κατσουλάκη
Δικηγόρος LLM (Παντείου) 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Ευρωπαϊκή Διοίκηση» από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Διορίστηκε Δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας το 1997. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Έκτοτε ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1997 έως σήμερα με απασχόληση σε αστικές υποθέσεις ποικίλης φύσεως (οικογενειακές διαφορές, εκουσία δικαιοδοσία, μισθώσεις, εμπράγματο και ενοχικό δίκαιο, εργατικό δίκαιο, δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας, υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών, εξωδικαστικοί συμβιβασμοί). 

 

 

 

Αλίκη Δ. Γκερλιώτη
Δικηγόρος, ΜΔΕ (Δημόσιο Δίκαιο ΑΠΘ)

Γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1986. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και έχει μεταπτυχιακές σπουδές και στο Πανεπιστήμιο της Ιένας. Διορίστηκε δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 2012. Ειδικεύεται στο Ποινικό, Εργατικό και Οικογενειακό Δίκαιο, Μιλάει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

 

 

     
     
 

Διονύσιος Α. Γρανάς
Δικηγόρος LLM, Dr. Jur (FU Berlin)

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1983.  Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Δημόσιο Δίκαιο από το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, LL.M. καθώς και τίτλου Διδάκτορα Νομικής του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Βερολίνου. Υπήρξε δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 2008 έως το 2017 και έκτοτε είναι διορισμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Ειδικεύεται στο Διοικητικό Δίκαιο, το Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, και το Δίκαιο Ακινήτων. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

 

 

 

Αθηνά Κουφού
Συνεργαζόμενη δικηγόρος, Dr Jur (ΕΚΠΑ)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στις Εγκληματολογικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Sapienza, Ρώμη, Ιταλία, καθώς και τίτλου Διδάκτορα Εγκληματολογίας της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διορίστηκε δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 2008. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά και ειδικεύεται στο Κληρονομικό Δίκαιο. 

 

 

     
     
 

Αναστάσιος Κανελλάκης
Ασκούμενος δικηγόρος

Γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1999. Σπούδασε Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2022. Έκτοτε είναι ασκούμενος δικηγόρος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.